Pește La Grătar În Stil Spaniol

Pește La Grătar În Stil Spaniol
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, întregi 30 și felul principal pescatarian? Peștele la grătar în stil spaniol ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 634 calorii, 47G de proteine, și 46G de grăsime. Pentru $ 5.21 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de piper cayenne, oțet de vin, boia de ardei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până ulei vegetal ai putea urma acest curs principal cu Tort De Cafea Cu Afine #SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 81%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Legume la grătar în stil spaniol cu pesmet Picada, Snapper în stil spaniol la grătar cu roșii și Salsa de măsline verzi, și Pește La Grătar În Stil Japonez.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar la înălțime medie.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați 1 ceapă feliată, 1/2 cană ulei de măsline, oțetul, usturoiul, feliile de lămâie, scallions, 1 1/2 linguri boia de ardei, cayenne, rozmarin, cimbru și 2 lingurițe sare într-un bol mare. Puneți deoparte la temperatura camerei, 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Gât De PuiGât De Pui
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Coji De La LamaieCoji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Întindeți restul de 3 cepe feliate într-o tigaie mare de prăjire de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Stropiți cu 2 linguri de ulei de măsline și presărați cu 1/2 lingură de ardei și 1 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Combinați restul de 2 linguri de ulei de măsline și 1/2 lingură de ardei într-un bol mic. Clătiți peștele și uscați-l. Frecați peste tot cu amestecul de ulei de măsline-boia. Umpleți cavitatea super plină cu amestecul de ceapă-plante marinate, adăugând orice nu se potrivește în tigaia de unică folosință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Ungeți grătarele de grătar generos cu ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Presărați peștele pe o parte cu 1/2 linguriță de sare; așezați partea de sare în jos pe grătar și gătiți până se carbonizează pe fund, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
Se presară cu 1/2 linguriță de sare; răsturnați ușor și gătiți până când cealaltă parte este carbonizată, încă 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Transferați peștele pe o foaie de copt și lăsați să se odihnească, neacoperit, 10 minute. Între timp, transferați tigaia de unică folosință cu ceapa pe grătar. Acoperiți și gătiți, amestecând ocazional, până când ceapa începe să se înmoaie, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Scoateți tigaia cu ceapa și reduceți căldura grătarului la mediu (dacă folosiți un grătar de cărbune, rupeți cărbunii pentru a reduce căldura).
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Adăugați peștele în tigaie, cu burta în jos, asigurându-vă că nu vărsați umplutura (folosiți-vă mâinile pentru a-l ține împreună). Odată ce este așezat, împingeți mai multe cepe în jurul lui pentru a-l sprijini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
12
Adăugați 3/4 cană de apă în tigaie; așezați pe grătar, acoperiți și gătiți până când carnea este opacă, fermă și ușor fulgi, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Pentru a servi, folosiți o lingură mare pentru a trage carnea din oase-va cădea ușor.
14
Se servește cu amestecul de ceapă la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
15
Duff spune să vă asigurați că salvați obrajii de pește pentru prietenul dvs. preferat la masă-sunt dulci și fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
16
Fotografie de Kat Teutsch

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate42
Revista