Pește Alb De Lămâie-Usturoi

Peștele alb de lămâie-usturoi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară servește 4 și costă $ 2.55 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 110 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, suc de lămâie, pește alb și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lamaie ai putea urma acest curs principal cu Cookie-uri de lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Cu o lingură scor de 80%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Pește alb simplu cu lămâie și ierburi, Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, și Cochilii Umplute Cu Pește Alb Afumat Într-Un Sos De Lămâie B pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; ceață cu spray de gătit.
Presărați peștele alb cu praf de usturoi; condimentează cu sare și piper.
Puneți peștele în tigaie fierbinte, lucrând în loturi, dacă este necesar, și gătiți până când peștele este opac, aproximativ 3 1/2 minute pe fiecare parte.
Stropiți cu suc proaspăt de lămâie chiar înainte de servire.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Peștele funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.