Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean

Pește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean
Rețeta de pește alb afumat Gefilte pește cu maioneză de hrean este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 15 porții cu 430 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză, talpă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, Pește Gefilte cu hrean proaspăt de sfeclă, și Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean.

Ingrediente

1capla 1 ananasla 1 ananas1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimorcovi decojiți feliațimorcovi decojiți feliați1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)frunze de mărar, tocate (opțional)frunze de mărar, tocate (opțional)1mareCrăpați 3 din cele 4 ouă într - un bol mixer și bateți până se spumează și se îngroașă, - 3-4 minute. Adăugați amestecul de masă de morcov / ceapă/scallion / matzoh și amestecați bineCrăpați 3 din cele 4 ouă într - un bol mixer și bateți până se spumează și se îngroașă, - 3-4 minute. Adăugați amestecul de masă de morcov / ceapă/scallion / matzoh și amestecați bine4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)15Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPește GefiltePește Gefilte15Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăPește alb afumat Gefilte cu maioneză de hreanPește alb afumat Gefilte cu maioneză de hrean15Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăadaptat din peștele alb afumat Gefilte al lui Jayne Cohen cu sos de lămâie-hrean în Bon Appetit, mai 2002adaptat din peștele alb afumat Gefilte al lui Jayne Cohen cu sos de lămâie-hrean în Bon Appetit, mai 20022cuișoare de usturoi, presatecuișoare de usturoi, presate796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirihrean preparathrean preparat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată2(iarnă)1 şalotă, rasă sau tocată1 şalotă, rasă sau tocată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirimasa matzohmasa matzoh2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire1 castravete englezesc, decojit, fără sămânță și feliat subțire15Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăMaioneză De HreanMaioneză De Hrean15randamentele patties, în funcție de mărimea patties, și cantitatea de masă matzoh suplimentare necesarerandamentele patties, în funcție de mărimea patties, și cantitatea de masă matzoh suplimentare necesare2(iarnă)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriceapa tocataceapa tocata0(poate fi sau trece)8 (U-12) creveți8 (U-12) creveți1(poate fi sau trece)1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi1-uncie muguri de bambus, tăiați în sferturi2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriscallions tocatescallions tocate680Nuci de orice fel (tocate)talpă (sau alt pește blând, cum ar fi cambulă), tăiată în cuburitalpă (sau alt pește blând, cum ar fi cambulă), tăiată în cuburi340Nuci de orice fel (tocate)pește alb afumat, fulgi de pe ospește alb afumat, fulgi de pe os

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate9
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista