Rețeta de pește alb afumat Gefilte pește cu maioneză de hrean este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un uimitor fără lactate și pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. Această rețetă face 15 porții cu 430 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $2.44 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți maioneză, talpă, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Pește alb afumat Gefilte cu sos de lămâie-hrean, Pește Gefilte cu hrean proaspăt de sfeclă, și Pâine de pește Gefilte cu cremă de sfeclă-hrean.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.