Pere prăjite și înghețată
Pere prăjite și înghețată este o rețetă fără gluten cu 4 porții. O porție conține 299 de calorii , 4 g de proteine și 19 g de grăsimi . Pentru 59 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați unt, jumătăți de pere în sirop, nucșoară măcinată și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este perfect pentru vara . 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de minute . Vă este adus de Foodnetwork. Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este îmbunătățibil. Încercați Pere de vanilie cu înghețată de ghimbir , Cum să faceți înghețată fără aparat de înghețată și Supă de castane și ciuperci sălbatice cu cremă de parmezan și pere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Pune untul pe fundul unui vas de copt.
Scurgeți 3/4 din lichidele din fiecare cutie, perele trebuie să rămână umede, dar să nu înoate în sirop.
Adăugați pere în vas și asezonați cu coaja de lămâie, nucșoară și ghimbir cristalizat, apoi prăjiți 20 de minute.
Servește perele calde cu linguri de înghețată de vanilie franțuzească deasupra, ornează cu răsucire de lămâie.