Pepperoncini Răspândit

Pepperoncini Răspândit
Răspândirea Pepperoncini ar putea fi doar condimentul pe care îl căutați. Această rețetă servește 2. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și primară are 149 calorii, 3G de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de apă, smântână, jumătăți de roșii uscate la soare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 27%. Acest scor nu este atât de super. Încercați Pepperoncini Răspândit, Sandwich de Picnic presat cu ardei roșu prăjit și pepperoncini răspândit, și Petarde Pepperoncini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Acoperiți jumătățile de roșii cu apă clocotită; lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
ApăApă
2
Se scurge și se toacă.
3
Puneți smântână, lapte, brânză și pepperoncini în blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și amestecați 1 minut, oprindu-vă ocazional pentru a răzui părțile laterale. Se amestecă cu 1 minut mai mult sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 InchLegături Dulci Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Tăiate în Felii De 1/2 Inch
SmântânăSmântână
BrânzăBrânză
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Se pune într-un castron mic; se amestecă roșiile și măslinele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MăslineMăsline
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții2
Scor De Sănătate4
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista