Pepene Verde Francez

Pepene Verde Francez
Pepenele verde francez ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 115 calorii. Această rețetă fără gluten și vegană servește 20 și costă 70 de cenți pe porție. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. 76 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați frunze de mentă, vodcă, pepene verde și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Vara va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 41%, care este solid. Rețete similare includ Franceză Într-O Clipă: Pepene Verde, Rucola, Salată Chevre, Piept de pui tăiat francez la grătar în stil Buffalo, cu sos de brânză albastră și salată Jicaman și pepene verde, și Watermelon FROS XV-pepene verde congelat si vin Ros_raft_vinicol.

Instrucțiuni

1
Aruncați pepenele verde, vodca, zahărul și menta împreună într-un castron mare. Acoperiți vasul cu folie de plastic și refrigerați 1 până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepene VerdePepene Verde
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Bețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De PepperoniBețișoare De Gustări Din Carne Cu Aromă De Pepperoni
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții20
Scor De Sănătate3
Revista