Penne Carne De Vită Coace
Nevoie de o garnitură vegetariană? Coacerea de vită Penne ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție conține 271 calorii, 12g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați sos de spaghete fără carne, pudră de usturoi, ardei gras și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Încercați Penne Cârnați Coace, Penne Salam Coace, și Penne Cârnați Coace pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti penne conform instructiunilor pachetului. Între timp, într-un cuptor olandez, gătiți carnea de vită, dovlecelul, piperul și ceapa la foc mediu până când carnea nu mai este roz; se scurge. Se amestecă sosul de spaghete, sosul Alfredo, 1/2 cană de brânză mozzarella și pudra de usturoi.
Scurgeți penne; se amestecă în amestecul de carne.
Transfer la un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit. Se acoperă și se coace la 375 la 20 de minute.
Se presară cu brânză mozzarella rămasă.
Coaceți, neacoperit, cu 3-5 minute mai mult sau până când brânza este topită.