Pene De Cartofi Cu Boia Afumată

Pene De Cartofi Cu Boia Afumată
Pene de cartofi cu ardei afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, în pastă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză cu boia afumată, Salată De Cartofi Cu Ardei Afumat, și Cartofi dulci pur cu boia afumată pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
3
Puneți cartofii într-un vas mare la foc mediu și acoperiți cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați sare, după gust, în apă și gătiți timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
5
Scurgeți-le și puneți-le, în timp ce sunt fierbinți, într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
6
Adăugați uleiul de măsline extravirgin și condimentul la grătar și boia și aruncați pentru a acoperi uniform. Aranjați cartofii pe un suport de răcire deasupra unei foi de copt, astfel încât căldura să poată merge în jurul penelor. Prăjiți până la crocant, aproximativ 15 până la 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Portocale, Feliate și Tăiate în JumătatePortocale, Feliate și Tăiate în Jumătate
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
7
Scoateți cartofii din cuptor pe un platou. Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, usturoiul, arpagicul și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Cervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil UscatCervil Proaspăt Tocat Sau 1 Lingură Cervil Uscat
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Cu Osul Aripii, Pielea PeCu Osul Aripii, Pielea Pe
8
Serviți cartofii fierbinți cu sosul de scufundare alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții6
Scor De Sănătate52
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista