Pene De Cartofi Cu Boia Afumată
Pene de cartofi cu ardei afumat ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru $1.66 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 414 calorii, 14g de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 28 minute. Mergeți la magazin și ridicați arpagic, în pastă, boia de ardei și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este remarcabil. Încercați Pene de cartofi la grătar cu sos de maioneză cu boia afumată, Salată De Cartofi Cu Ardei Afumat, și Cartofi dulci pur cu boia afumată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Puneți cartofii într-un vas mare la foc mediu și acoperiți cu apă. Acoperiți oala și aduceți la fierbere.
Adăugați sare, după gust, în apă și gătiți timp de 5 minute.
Scurgeți-le și puneți-le, în timp ce sunt fierbinți, într-un bol.
Adăugați uleiul de măsline extravirgin și condimentul la grătar și boia și aruncați pentru a acoperi uniform. Aranjați cartofii pe un suport de răcire deasupra unei foi de copt, astfel încât căldura să poată merge în jurul penelor. Prăjiți până la crocant, aproximativ 15 până la 18 minute.
Scoateți cartofii din cuptor pe un platou. Într-un castron mic, amestecați împreună smântâna, usturoiul, arpagicul și sosul fierbinte.
Serviți cartofii fierbinți cu sosul de scufundare alături.