Peeps Prăjit

Peeps Prăjit
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați Peeps-urile prăjite. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 107 calorii, 2G de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 5. Pentru 38 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Paște va fi și mai special cu această rețetă. 1447 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de nucă de cocos, ulei vegetal, biscuiți graham în firimituri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Încercați Dovlecei Prăjiți, Cheesecake Prăjit, și Pizza Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scufundați Peep în albușuri de ou, apoi rulați în firimituri. Se înmoaie din nou în albușuri și se rulează în firimituri pentru o a doua acoperire. Se înmoaie în albușuri a treia oară și se rulează în nucă de cocos mărunțită. Bateți nuca de cocos în pâine. Asigurați-vă că Peep-ul este bine acoperit, astfel încât să ajungă cu o armură impenetrabilă graham cracker-shell.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos MărunțităNucă De Cocos Mărunțită
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate GrosierBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi Butterfinger, Tocate Grosier
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
La 8 PruneLa 8 Prune
2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit2 Căni De Amestec De Umplutură Condimentat Cu Ierburi, Zdrobit
2
Încălziți uleiul la 350 F și prăjiți Peeps unul câte unul, rostogolindu-l odată ce o parte s-a rumenit. Se prăjește până când Peepul devine maro auriu sau începe să se scurgă, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marshmallow PeepsMarshmallow Peeps
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
3
Așezați Peeps-urile terminate pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie. Lăsați să se răcească puțin înainte de a mânca, dar mâncați-l în timp ce măruntaiele sunt încă topite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Marshmallow PeepsMarshmallow Peeps
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiPaști
Revista