Peachy Pops

Peachy Pops
Această rețetă servește 10. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 214 calorii, 9g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 10 minute. Dacă aveți la îndemână bețe de artizanat, piersici, căni de hârtie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chocolate Dip Ice Pops de la Purely Pops / întrebări și răspunsuri cu autorul și Giveaway, Tort Pops Rețetă: Cupcake Pops, și Tequila Sunrise Ice Pops pentru a termina toate Ice Pops pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
În blender, puneți lapte de soia, piersici și miere. Capac; se amestecă la viteză mare aproximativ 1 minut sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Lapte De SoiaLapte De Soia
MiereMiere
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați pahare de hârtie într-o tigaie dreptunghiulară; turnați amestecul de piersici în cupe de hârtie. Acoperiți partea superioară a fiecărei căni cu folie; introduceți bățul prin folie în fiecare pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Amestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormickAmestec De Condimente Pentru Friptură, Marca Preferată Montreal Steak Seasoning De La McCormick
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
TigaieTigaie
3
Congelați 2 până la 3 ore sau până când este ferm. Pentru a servi, scoateți cupele.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Revista