Paupiette de talpă umplute cu Crab cu sos Vin Blanc

Paupiette de talpă umplute cu Crab cu sos Vin Blanc
Îți urmărești silueta? Această rețetă pescatariană are 152 calorii, 8g de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Pentru $1.99 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână tulpini de pătrunjel, smântână grea, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 45 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 30%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Talpă Umplută Cu Crab, Crab-carne-umplute unic, și Talpă Umplută Cu Crab Acidulat.

Instrucțiuni

1
Pentru umplutură:topiți untul într-o tigaie medie la foc mediu până la spumare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Adăugați șalota și gătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
3
Se presară făina, se amestecă pentru a acoperi șalota și se gătește până când gustul crud s-a fiert, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
4
Bateți vinul și fierbeți până când amestecul s-a redus ușor și s-a îngroșat, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
5
Șoptind constant, turnați încet smântâna și aduceți la foc mic. Continuați să fierbeți până când sosul s-a îngroșat și s-a redus cu aproximativ o treime, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
6
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați carnea de crab, arpagicul, coaja de lămâie, sucul de lămâie, sarea și piperul până se combină (amestecul trebuie să fie gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
CrabmeatCrabmeat
ArpagicArpagic
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
1
Încălziți cuptorul la 200 F și aranjați un suport în mijloc.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Așezați o strecurătoare cu plasă fină peste un vas mediu rezistent la căldură și lăsați-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
3
Combinați apa, vinul, șalotele, morcovii, țelina, pătrunjelul și sarea măsurată într-o tigaie mare cu față dreaptă, cu un capac etanș și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la mediu și fierbeți până când lichidul de braconaj s-a redus cu o treime și aromele s-au dezvoltat, aproximativ 20 de minute.Între timp, așezați fileurile de talpă într-un singur strat pe o suprafață de lucru și condimentați ușor ambele părți cu sare și piper alb. Împărțiți umplutura de crab răcită între fileurile de pește, întinzându-l într-un strat subțire și uniform pe lungimea fiecărui File și lăsând o margine de 1/4 inch. Începând cu capătul mai gros, înfășurați fiecare file.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De PeșteFile De Pește
Fileuri De TalpăFileuri De Talpă
Piper AlbPiper Alb
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
MorcovMorcov
PătrunjelPătrunjel
țelinățelină
ApăApă
CrabiCrabi
RolaRola
SareSare
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Așezați rulourile de file cu cusătura în jos într-un vas de copt puțin adânc, acoperiți vasul cu folie de plastic și dați-l la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RolaRola
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
Tava De CoptTava De Copt
5
Se toarnă lichidul de braconaj prin filtrul rezervat și se aruncă conținutul filtrului. Întoarceți lichidul de braconaj în tigaie, aduceți-l la foc mic la foc mare, apoi reduceți focul la minim. Rezervați filtrul și vasul mediu rezistent la căldură pentru utilizare ulterioară.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
BolBol
TigaieTigaie
6
Așezați fileurile laminate cu cusătura în jos în lichidul de braconaj și acoperiți tigaia. Braconați la foc mic până când peștele este opac și ferm la atingere, aproximativ 18 până la 20 de minute. Între timp, spălați și uscați vasul de copt superficial și lăsați-l deoparte.Folosind o spatulă plată, transferați cu atenție peștele în vasul de copt curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
7
Se toarnă lichidul de braconaj prin filtru și se aruncă conținutul filtrului.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
8
Se toarnă 1/2 cană din lichidul strecurat în vasul de copt. Se acoperă cu folie de aluminiu și se introduce la cuptor pentru a se încălzi. Tapetați o farfurie cu prosoape de hârtie; pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
9
Se toarnă 1 cană din lichidul de braconaj strecurat într-o cratiță mică și se fierbe la foc mediu-mare. (Dacă mai aveți mai puțin de 1 cană de lichid de braconaj, adăugați suficientă apă pentru a face 1 cană.) Se fierbe până când lichidul este redus la 3/4 cană, aproximativ 4 minute. Între timp, amestecați untul și făina împreună într-un castron mic până se formează o pastă netedă; pus deoparte.Reduceți căldura sub lichidul de braconaj la mediu. În timp ce bateți, adăugați încet smântâna și apoi fierbeți, amestecând ocazional, până când sosul acoperă spatele unei linguri și s-a redus la 1 cană, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
CremăCremă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BolBol
10
Bateți amestecul de unt-făină și fierbeți, amestecând continuu, până când amestecul de unt este încorporat și sosul s-a îngroșat, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
11
Scoateți tigaia de pe foc și amestecați sucul de lămâie. Gustați sosul și condimentați cu sare și piper ca needed.To serviți, lingurați 2 linguri de sos pe o farfurie mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Suc De LămâieSuc De Lămâie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Așezați o paupiette pe farfuria căptușită cu prosop pentru a îndepărta excesul de umiditate, apoi puneți-o în sos. Repetați cu paupiettele rămase. Stropiți uniform sosul rămas peste paupiette și garnisiți fiecare cu 2 bucăți încrucișate de arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ArpagicArpagic
SosSos
13
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Crustaceele pot fi asociate cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Hanna Chardonnay cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Hanna Chardonnay
Hanna Chardonnay
Cu o culoare de miere strălucitoare și paie aurie, acest vin aduce arome de piersică la grătar, plăcintă cu pere, cu caramel, pătlagină,ananas. Pe cerul gurii, proaspete felie de mere cu crustă plăcintă, caramel, plăcintă cu pere, piersici la gratar, pâine prăjită și banane.
DificultateExpert
Gata În1 h, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista