Pastele bietului Fagioli

Pastele bietului Fagioli
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pastele bietul om Fagioli. Această rețetă servește 8 și costă 1,13 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 23g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 511 calorii. Dacă aveți la îndemână sos de roșii, fasole cannellini, ceapă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare mediteraneană. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 91%, ceea ce este uimitor. Rețete similare includ Homarul săracului, Sufletul săracului, și Iepurele săracului.

Instrucțiuni

1
Aduceți apa la fiert într-o oală mare de supă și amestecați pastele ditalini în apa clocotită. Gatiti, amestecand ocazional, timp de 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
DitaliniDitalini
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
2
Se amestecă sosul de roșii, fasolea cannellini, fasolea, mazărea cu ochi negri, mazărea verde congelată, porumbul, cartoful, morcovii, ceapa, usturoiul, pătrunjelul, condimentul Italian, sarea și piperul negru în paste. Aduceți supa la fierbere, reduceți focul la minim și fierbeți la foc mic pentru a amesteca aromele, 30 până la 45 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Supa Crema De BrocoliSupa Crema De Brocoli
3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati3 Linguri De Unt Nesarat, Taiate In 6 Bucati
Ulei De Măsline Extra Virgin GoyaUlei De Măsline Extra Virgin Goya
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®1 Linguriță De Sare Condimentată McCormick® Season-All®
(tub Mare)(tub Mare)
Pepperoncini Felii La BorcanPepperoncini Felii La Borcan
3
Se servește acoperit cu ulei de măsline și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)

Vin recomandat: Chianti, Verdicchio, Trebbiano

Chianti, Verdicchio și Trebbiano sunt alegerile mele de top pentru Pastan e Fagioli. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Casan Emma Chianti Classico. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
Casa Emma Chianti Classico
Casa Emma Chianti Classico
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate96
Revista