Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb

Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb
Parmezan-brioșe de pâine de porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, parmezan, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb, Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb, și Briose De Porumb Parmezan.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina și făina de porumb în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Făină De PorumbFăină De Porumb
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Combinați Zara, uleiul și albușurile de ou; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lapte BătutLapte Bătut
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Puneți aluatul în 10 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
6
Se presară uniform cu brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
7
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Scoateți brioșele din tigaie imediat; așezați pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
TigaieTigaie
9
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista