Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb
Parmezan-brioșe de pâine de porumb ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. O porție conține 153 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 10. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână făină de porumb, parmezan, zară și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 31%. Rețete similare includ Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb, Parmezan-Brioșe De Pâine De Porumb, și Briose De Porumb Parmezan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Lingurați ușor făina și făina de porumb în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, făina de porumb, zahărul, praful de copt și sarea într-un castron mediu, amestecând cu un tel. Faceți o fântână în centrul amestecului.
Combinați Zara, uleiul și albușurile de ou; se adaugă în amestecul de făină, amestecând doar până se umezește.
Puneți aluatul în 10 căni de briose acoperite cu spray de gătit.
Se presară uniform cu brânză.
Coaceți la 425 timp de 10 minute sau până când brioșele revin când sunt atinse ușor în centru.
Scoateți brioșele din tigaie imediat; așezați pe un suport de sârmă.