Pan Seared Rockfish sălbatic și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjită

Pan Seared Rockfish sălbatic și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjită
Pan Seared Rockfish sălbatice și Tempura Crab coajă moale cu ghimbir și yuzu glazura, castravete și nori prăjite ar putea fi doar Japoneze rețetă pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 50g de proteine, 85g de grăsime, și un total de 1585 calorii. Această rețetă pescatariană servește 6 și costă $10.3 pe portie. Acesta funcționează cel mai bine ca un Hor d ' oeuvre, și se face în aproximativ 2 ore. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați castraveți, concentrat de suc yuzu, apă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Încercați Paste de Crab cu coajă moale cu pesto de coriandru-ghimbir, Crab cu coajă moale cu crustă Panko cu sos Ponzu de ghimbir, și Crab Cu Coajă Moale Prăjită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F. Într-o cratiță adâncă, încălziți uleiul de canola la 375 grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Într-un castron mediu, aruncați castraveții cu oțet de orez, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Într-o cratiță mică la foc mediu, combinați aproximativ 1 lingură de ulei de canola și ghimbirul. Gatiti pana la parfum, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
4
Adăugați smântână grea și suc de lămâie, fierbeți până se reduce la jumătate. Îndoiți carnea de crab, condimentați amestecul cu sare, lăsați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
CrabmeatCrabmeat
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
5
Așezați făina pe o farfurie. Condimentează peștele de piatră cu sare și dragează ușor în făină, scuturând excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RockfishRockfish
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
6
Într-o tigaie mare la foc mediu-mare, încălziți aproximativ 1 lingură de ulei de canola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)Chorizo Mexican (aproximativ 2 Link-uri)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
7
Adăugați rockfish, partea pielii în jos, doar până când pielea este crocantă, aproximativ 2 minute. Întoarceți și gătiți la maro cealaltă parte, aproximativ 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RockfishRockfish
8
Scoateți fileurile pe o placă de tăiere, tăiați fileurile pe jumătate orizontal. Topiți jumătate din bucăți cu amestecul de crab și sandwich-ul înapoi împreună. Înfășurați porții individual în hârtie cerată sau pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie1 1/4 Cană Pillsbury® Creamy Supreme® Glazură De Vanilie
Placă De TăierePlacă De Tăiere
9
Așezați pe o foaie de copt și coaceți până când peștele este gătit și umplutura de crab este fierbinte, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
CrabiCrabi
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
10
Între timp, înmuiați crabii în aluat Tempura și prăjiți până se rumenesc ușor și crocant, aproximativ 3 minute, scurgeți rapid pe prosop de hârtie și tăiați-l pe jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
11
Pentru a servi: pe fundul farfuriei, așezați câteva felii de castraveți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
12
Stropiți cu glazură Yuzu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
YuzuYuzu
13
Îndepărtați peștele de piatră de pe hârtia cerată și presărați părțile laterale cu o parte din fulgii Nori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RockfishRockfish
NoriNori
14
Așezați peștele de piatră peste castraveți, farfurie crab cu coajă moale lângă pește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
CrabiCrabi
15
Se presară cu scallions și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
16
Presărați cu fulgi Nori rămași și lipiți un triunghi nori prăjit în fiecare jumătate de crab.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabiCrabi
NoriNori
17
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, amestecați împreună făină de orez, amidon de porumb, sare și ghimbir.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
18
Bateți în sifon. Refrigerați sau păstrați acest aluat pe gheață până când este gata să se prăjească. Este posibil să fie nevoie să amestecați făină sau apă suplimentară pentru a regla aluatul dacă acesta stă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SpumantăApă Spumantă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Gelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-oGelatină Cu Aromă De Căpșuni Marca Jell-o
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
19
Într-o cratiță mică la foc mediu-mare, combinați ghimbirul, sucul de portocale, sucul de yuzu, sosul de soia și pasta de usturoi chili. Aduceți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine1/2 Cană Fructe Tartinabile 100% Afine
Yuzu JuiceYuzu Juice
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
20
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, combinați zahărul și 1 lingură de apă. Gatiti, fara agitare, pana cand amestecul devine o culoare chihlimbara inchisa, aproximativ 5-10 minute, rotind tigaia ocazional pentru a preveni arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
21
Când zahărul atinge culoarea dorită, amestecați cu grijă amestecul yuzu fierbinte. Reveniți la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
22
Bateți amidonul de porumb cu suficientă apă pentru a forma o suspensie netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
23
Bateți amestecul de amidon de porumb în amestecul yuzu puțin la un moment dat, lăsându-l să revină la fierbere între adaosuri, până când amestecul s-a îngroșat până la o glazură. Este posibil să nu aveți nevoie de tot amidonul de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica1 Cutie (12 Uncii) Sifon De Crema Dietetica
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
YuzuYuzu
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
24
Rupeți nori în bucăți mici. Se macină într-o pulbere fină în loturi într-o râșniță de cafea sau condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
NoriNori
25
Folosind un cuțit ascuțit tăiat pentru a tăia nori în 12 triunghiuri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NoriNori
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
26
Într-o tigaie medie la foc mediu, adăugați ulei de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
27
Adăugați triunghiuri, gătiți, întorcându-vă o dată, până când sunt crocante și strălucitoare pe ambele părți, aproximativ 30 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte.
28
Scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri

Ingrediente

6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de Canola, după cum este necesarUlei de Canola, după cum este necesar1(iarnă)Pastă de usturoi chili din Asia, cum ar fi sambal oelekPastă de usturoi chili din Asia, cum ar fi sambal oelek283Nuci de orice fel (tocate)soda de clubsoda de club1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriamidon de porumbamidon de porumb4(iarnă)amidon de porumbamidon de porumb1castravete fără semințe, felii subțiricastravete fără semințe, felii subțiri1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină universalăfăină universală1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)ghimbir tocatghimbir tocat11 kilogram de dovlecel,ghimbir tocat finghimbir tocat fin2(poate fi sau trece)ghimbir măcinatghimbir măcinat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)1portocaliu, sucitportocaliu, sucit2(poate fi sau trece)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare KosherSare Kosher1var, aproximativ 2 lingurivar, aproximativ 2 linguri227Nuci de orice fel (tocate)carne de crab forfetare, culese pestecarne de crab forfetare, culese peste1foaienorinori9466 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de arahide, pentru prăjitulei de arahide, pentru prăjit6crabi cu coajă moale, curățațicrabi cu coajă moale, curățați2ardei iute roșii proaspeți, felii subțiri, însămânțațiardei iute roșii proaspeți, felii subțiri, însămânțați2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirifăină de orezfăină de orez1(iarnă)oțet de orezoțet de orez850Nuci de orice fel (tocate)file de rockfish sălbatic, piele pefile de rockfish sălbatic, piele pe1ciorchiniscallions, numai partea verde, felii subțiriscallions, numai partea verde, felii subțiri11 kilogram de dovlecel,ceașcă edamame congelată, dezghețatăceașcă edamame congelată, dezghețată1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisos de soia litesos de soia lite1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 lingurita de sare afumata hickory1 lingurita de sare afumata hickory3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriconcentrat de suc yuzuconcentrat de suc yuzu

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pește în meniu? Încercați asocierea cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Santa Margherita Pinot Grigio. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Santa Margherita Pinot Grigio
Santa Margherita Pinot Grigio
Un galben pai PAL. Parfum curat, crocant, cu note intense, dar elegante de gutui. Fructe proaspete, armonioase, declanșate de o ușoară dulceață, cu un finisaj lung, plin de aromă delicată, acidulată.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate36
Bucătăriiasiaticjaponez
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista