Paella Cu Fructe De Mare (Avec Eric)

Paella Cu Fructe De Mare (Avec Eric)
Fructe de mare Paella (avec Eric) ar putea fi doar Europene rețeta pe care o căutați. Pentru $3.68 pe portie, această rețetă acoperă 43% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 45g de proteine, 33g de grăsime, și un total de 789 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Un amestec de calamari, file de biban de mare, mazăre și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paella Cu Fructe De Mare, și Paella Cu Fructe De Mare.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare de paella din fontă sau oțel inoxidabil (sau echivalentul) la foc mediu și adăugați uleiul de măsline; gatiti chorizo pentru a face grasimea, aproximativ 5 minute.2 Reduceți căldura și ceapa sdd, usturoiul, șofranul și turmericul și lăsați ceapa să transpire până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 8 minute.3 amestecați orezul pentru a acoperi cu ulei și prăjiți ușor, aproximativ 3 minute.4
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
TurmericTurmeric
1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese1/2 Cană Frunze De Pătrunjel Cu Frunze Plate, 3 Pumni Mari, Culese
șofranșofran
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
2
Adăugați bulion de pui și gătiți timp de 15 minute, amestecând ocazional, adăugând apă dacă amestecul devine uscat.5 amestecați mazărea, apoi cuibăriți basul în orez; lăsați să gătească până când peștele începe să devină opac, 5 minute.6 aranjați cocoșele sau scoicile într-un ritm, așezând balamalele în orez, astfel încât să se deschidă frumos; apoi așezați midiile în jur într-un mod similar.7 Întoarceți porția de pește, apoi așezați creveții și într-un model; aranjați benzile de ardei ca spițele roților.8 gătiți încă 5 minute, apoi întoarceți creveții; aranjați calamarii de jur împrejur.9 odată ce cojile sunt toate deschise (aruncați-le pe cele care nu se deschid), fructele de mare ar trebui să fie toate opace și fierte; presărați pătrunjel și aranjați pene de lămâie în jurul marginii exterioare a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Pană De LămâiePană De Lămâie
CalmarCalmar
CocklesCockles
Cutie De Spaghete UscateCutie De Spaghete Uscate
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)1/2 Lingurita Bijol (amestec De Condimente Cubaneze)
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1 Lingura Marsala Uscata1 Lingura Marsala Uscata
Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe MediiCartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe Medii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse3 Borcane (4 Uncii Fiecare) Pimiento Cubulete, Scurse
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Zuccardi Q Tempranillo cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Zuccardi Q Tempranillo
Zuccardi Q Tempranillo
Fabricat din Tempranillo de viță de vie veche cultivat în desertul înalt din Mendoza Argentina din podgoriile moșiei Santa Rosa din Zuccardi. Tratate ca marile vinuri din Spania, aceste viță de vie cu randament natural scăzut oferă o bază excelentă pentru un vin care vede 12 luni în stejar American pentru a-l înmuia și a oferi complexități subtile. Căutați fructe roșii uscate, cum ar fi cireșul, susținute de note de choclate, piele, cedru, tutun și condimente - toate pe un cadru construit pentru îmbătrânirea pe termen mediu.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate63
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista