Paella

Paella
Rețeta Paella ar putea satisface pofta ta Europeană în aproximativ 25 minute. Pentru $5.6 pe portie, această rețetă acoperă 37% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 667 calorii, 45g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Funcționează bine ca fel principal. Mergeți la magazin și ridicați orez paella, creveți tigru, calmar și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mazărea, puteți urma acest fel principal cu Desert Ușor De Căpșuni ca desert. Cu o lingură scor de 74%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Tigaie paella Mixta (Paella cu fructe de mare și carne), Paellan printre altele-Paellan entre-autres, și Paella în stil cubanez: Paella Cubana.

Vin recomandat: Tempranillo, Albarino, Grenache

Spaniola poate fi asociată cu Tempranillo, Albarino și Grenache. Când împerecheați vinul cu mâncăruri spaniole, de ce să nu urmați regula 'ce crește împreună merge împreună'? Va recomandam albari pentru vin alb si garnachan si tempranillo pentru vin rosu. Ai putea încerca Rabble Tempranillo. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Rabble Tempranillo
Rabble Tempranillo
Smochinele proaspete de misiune, prunele și afinele poartă notele de fructe, împreună cu arome împletite de piele degradată și condimente dulci de copt. Aromele de fructe albastre, pudră de cacao și scorțișoară acoperă palatul, în timp ce taninurile prăfuite și rustice captivează finisajul creând echilibrul perfect între fructe și structură. Un Tempranillo clasic adevărat.
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate41
Revista