Pad Thai În Stil Okinawan

Pad Thai În Stil Okinawan
Okinawa - stil Pad Thai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 21g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 556 calorii. Pentru $1.63 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 32 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit dieta. Un amestec de arpagic, pudră de chili, ouă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma varul, puteți urma acest fel principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de Lime și fistic ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare asiatică. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare sunt Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună oțetul de vin de orez, 1/2 cană de zahăr, sosul de stridii și pulpa de tamarind într-o cratiță la foc mediu până se dizolvă zahărul, aproximativ 5 minute; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
Pulpă De TamarindPulpă De Tamarind
Sos De StridiiSos De Stridii
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
2
Așezați tăiței de orez într-un castron mare și turnați suficientă apă rece pentru a acoperi tăiței. Se lasă să se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fidea De OrezFidea De Orez
PastePaste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Scurgere.
4
Încălziți uleiul de arahide într-un wok sau o tigaie mare la foc mediu. Gatiti si amestecati ouale si usturoiul in ulei incins pana cand ouale sunt fierte usor, 2 pana la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De ArahideUlei De Arahide
UsturoiUsturoi
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
5
Amestecați puiul și tăiței în ouă și gătiți până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PastePaste
OuăOuă
6
Se toarnă sos de oțet de vin de orez, 1 1/2 linguri zahăr și 1 1/2 lingurițe sare în amestecul de tăiței.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De OrezOțet De Orez
PastePaste
SosSos
ZahărZahăr
SareSare
7
Se amestecă arahidele, ridichea măcinată și pudra de chili în amestecul de tăiței; gatiti pana cand arahidele se inmoaie usor, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ArahideArahide
PastePaste
RidicheRidiche
8
Adăugați mai mult zahăr sau pudră de chili, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De ChiliPraf De Chili
ZahărZahăr
9
Se ia de pe foc și se aruncă arpagicul cu amestec de tăiței. Se acoperă cu muguri de fasole și se ornează cu pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Muguri De FasoleMuguri De Fasole
Pană De VarPană De Var
ArpagicArpagic
PastePaste

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezerva de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții8
Scor De Sănătate11
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista