Pachete la grătar pentru pescari

Pachete la grătar pentru pescari
Pachetele la grătar ale pescarilor ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 223 calorii, 32g de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $3.82 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați conserve de roșii, pătrunjel, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Păstrăv la grătar de pescar, Pachete De Curcan Pan-Asiatic La Grătar, și Pachete De Fructe De Mare Cu Ierburi La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți grătarul cu gaz sau cărbune. Într-un castron mediu nemetalic, amestecați roșiile, măslinele și pesto-ul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TomateTomate
MăslineMăsline
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată DecongelatăMazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
BolBol
2
Așezați peștele pe o foaie de 24x12 inci de folie rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
3
Presărați sare și piper peste pește. Se acoperă cu amestec de roșii. Aduceți 2 laturi de folie peste pește, astfel încât marginile să se întâlnească. Sigilați marginile, făcând o pliere strânsă de 1/2 inch; pliați din nou, permițând spațiu pe laturi pentru circulația și expansiunea căldurii. Îndoiți alte părți pentru a sigila.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
TomateTomate
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
4
Se pune pe grătar la foc mediu. Acoperiți grătarul; gătiți 20 până la 30 de minute sau până când peștele se fulgi ușor cu furculița. Se acoperă cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Peștele poate fi asociat cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Caposaldo Pinot Grigio cu un rating de 4, 5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.
DificultateNormal
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate43
Revista