Oțet De Portocale De Afine

Oțet De Portocale De Afine
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați oțetul de portocale de afine. O porție conține 6 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă vegetariană fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo servește 96 și costă 11 cenți pe porție. 17 persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Un amestec de afine, portocale, oțet de vin alb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de minunat. Rețete similare sunt Oțet De Afine, Oțet De Portocale Cu Căpșuni, și Pui de oțet acidulat cu afine și portocale.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, încălziți oțetul chiar sub punctul de fierbere. Într-un castron mare, zdrobiți ușor merisoarele și portocalele; adăugați oțet încălzit. Acoperiți și lăsați să stea într-un loc răcoros și întunecat timp de 10 zile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, FeliatePiersici, Decojite și Feliate Sau 1 Cană De Piersici Congelate, Neîndulcite, Feliate
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se strecoară amestecul printr-o pânză de brânză și se aruncă pulpa.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
3
Se toarnă în borcane sterilizate sau sticle decorative. Sigilați bine. A se păstra într-un loc răcoros și întunecat.

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 55 de dolari pe sticlă.
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Larmandier-Bernier Latitude Extra Brut
Podgoriile sunt situate în Vertus, Oger, Avize, Cramant, care formează o linie apropiată de meridianul 4. Longitude este un vin de bază de 60% din recolta din 2009 fermentat în oțel inoxidabil și 40% vin de rezervă de la foudre & neutral oak. 100% Chardonnay îmbătrânit pe drojdie de peste doi ani și o doză de 4gr/l.
DificultateExpert
Gata În10 m.
Porții96
Scor De Sănătate1
Revista