Orzo cu roșii, busuioc și gorgonzola
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Orzo cu roșii, busuioc și gorgonzolan. Această rețetă face 4 porții cu 323 de calorii, 12 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 2,04 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de roșii cherry, paste orzo, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata Orzo cu roșii, busuioc și feta, Salata Orzo cu porumb, roșii și busuioc și tigaia de pui, orzo și spanac cu măsline Kalamatan, roșii și busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încinge 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pastele orzo; gătiți și amestecați până când orzo s-a rumenit ușor, 3 până la 4 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați 1 cățel de usturoi; gătiți până se simte parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Se toarnă bulionul de legume și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orzo este fraged, dar încă puțin ferm la mușcătură, 12 până la 14 minute.
Într-un castron, combinați roșiile cherry, 1/2 din busuioc proaspăt, usturoiul și uleiul de măsline rămas.
Turnați orzoul fiert într-un castron de servire. Acoperiți cu amestec de roșii și presărați cu Gorgonzola și busuioc rămas.