Orzo cu roșii, busuioc și gorgonzola

Orzo cu roșii, busuioc și gorgonzola
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încearcă Orzo cu roșii, busuioc și gorgonzolan. Această rețetă face 4 porții cu 323 de calorii, 12 g de proteine și 14 g de grăsime fiecare. Pentru 2,04 USD per porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Allrecipes. Un amestec de roșii cherry, paste orzo, ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 41 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. Cu un scor de lingură de 71%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Salata Orzo cu roșii, busuioc și feta, Salata Orzo cu porumb, roșii și busuioc și tigaia de pui, orzo și spanac cu măsline Kalamatan, roșii și busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încinge 1 1/2 linguri de ulei de măsline într-o cratiță la foc mediu. Se amestecă pastele orzo; gătiți și amestecați până când orzo s-a rumenit ușor, 3 până la 4 minute. Se amestecă ceapa și se gătește până când ceapa începe să se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ
4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)4 Cani De Supa De Creveti (se Poate Inlocui Supa De Pui Sau Supa De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt2 Ardei Iute Poblano, La Grătar, Decojiți, Fără Semințe și Tăiați Mărunt
2
Adăugați 1 cățel de usturoi; gătiți până se simte parfumat, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
3
Se toarnă bulionul de legume și se aduce la fierbere la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut și acoperiți; fierbeți până când orzo este fraged, dar încă puțin ferm la mușcătură, 12 până la 14 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Băutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau LapteBăutură De Vis De Soia (aromă Originală) Sau Lapte
Spanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu MicroundeSpanac, Curatat Si Fiert La Aburi La Cuptorul Cu Microunde
4
Într-un castron, combinați roșiile cherry, 1/2 din busuioc proaspăt, usturoiul și uleiul de măsline rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Salsa Sau Pesto Preferat3 Linguri De Salsa Sau Pesto Preferat
1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate1 Cană Frunze De Busuioc Bine împachetate
4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ4 Uncii De Roșii, Fără Semințe și Tocate (aproximativ
Boia Afumată, Jumătate De PalmăBoia Afumată, Jumătate De Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Apă De Cartofi Rezervată1 Cană Apă De Cartofi Rezervată
5
Turnați orzoul fiert într-un castron de servire. Acoperiți cu amestec de roșii și presărați cu Gorgonzola și busuioc rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo GătitOrzo Gătit
GorgonzolaGorgonzola
1 Conserve (16 Uncii) De Fasole Prăjită și Ardei Iute Verzi1 Conserve (16 Uncii) De Fasole Prăjită și Ardei Iute Verzi
Ulei De Măsline Extra VirginUlei De Măsline Extra Virgin
Echipamente pe care le vei folosi
2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)2 Chifle Sandwich Submarin (aproximativ 10 Inchi)
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Revista