Paste de Bacon și roșii

Paste de Bacon și roșii
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Bacon și Pastan de roșii. Această rețetă servește 6 și costă 1,79 USD pe porție. O porție conține 694 calorii, 21g de proteine, și 39G de grăsime. 13 persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de ceapă, usturoi, slănină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cina in seara asta: Paste cu ceapa, Bacon si rosii (Pastan All ' Amatriciana), Paste de Bacon și roșii, și Paste Cu Bacon De Roșii pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Într-o oală mare, fierbeți 3 litri de apă, când fierbeți adăugați 2 linguri de sare kosher și pastele și gătiți până când pastele sunt al dente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii FiecareCartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Într-o tigaie mare la foc mediu, adăugați slănină și sotati până când slănina este crocantă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Îndepărtați slănina pentru a se scurge pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și îndepărtați 3/4 din grăsimea de slănină din tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
5
Adăugați ulei de măsline extravirgin, ceapă și fulgi de chili roșii. Gatiti pana cand ceapa este translucida, adaugati usturoiul, gatiti timp de 2 minute apoi adaugati rosiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
6
Se sotează 5 minute, apoi se degajează cu vin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Scurgeți pastele și adăugați în tigaia cu amestec de roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați busuioc și slănină. Aruncați cu parmezan și adăugați sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Sos De Roșii Hunt's®Sos De Roșii Hunt's®
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista