Orezul Sushi al unchiului Bill și rulourile din California

Orezul Sushi al unchiului Bill și rulourile din California
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete japoneze, așa că încercați orezul Sushi al unchiului Bill și rulourile din California. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 281 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 85 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 6 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Dacă aveți apă, sare, sos de soia și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de Food.com. cu o lingură scor de 78%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Orez Sushi și rulouri din California, Rulouri din California (inclusiv orez Sushi), și Rulourile de varză rusești ale unchiului Bill.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tanian et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 16 dolari.
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
Tania et Vincent Careme Terre Brulee Chenin Blanc
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2019o mulțime plăcută lui Chenin Blanc pentru orice ocazie, această îmbuteliere luxuriantă oferă note de caprifoi și citrice care sunt echilibrate de o aciditate strălucitoare, fără sudură.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate22
Bucătăriijaponezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista