Orez sălbatic și caserolă de curcan

Orez sălbatic și caserolă de curcan
Orezul sălbatic și caserola de curcan necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Acest curs principal are 295 calorii, 17g de proteine, și 13g de grăsime per portie. Această rețetă servește 6. Pentru 84 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Toamna. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână firimituri de pâine, unt, amestec de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Cu o lingură scor de 35%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Rețete similare includ Turcia și caserola de orez sălbatic, Orez sălbatic și caserolă de curcan, și Caserola De Orez Sălbatic Din Turcia.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aduceți 2 1/4 căni de apă, amestec de orez plus pachet de condimente și 1 lingură de unt la fiert într-o cratiță acoperită. Reduceți căldura la mediu-mic și fierbeți până când orezul este fraged și apa este absorbită, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
3
Se amestecă curcanul, crema de supă de pui, țelina, 1 cană de apă, castane de apă, ceapă și sos de soia în orez sălbatic până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena Tocata (optional)Ceapa Galbena Tocata (optional)
Apă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De CocosApă De Cocos Sau Lapte *vezi Nota Despre Spargerea Nucilor De Cocos
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
4
Transferați amestecul de curcan într-un vas de copt de 3 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Se toarnă 2 linguri de unt topit peste firimituri într-un bol, amestecând pentru a acoperi firimiturile cu unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
6
Presărați firimituri de pâine cu unt peste amestecul de curcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată1 Pachet (12 Uncii) De Fasole Verde Proaspătă, Tăiată
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
7
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții6
Scor De Sănătate7
Revista