Orez Roșu
Orezul roșu ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 308 calorii, 14g de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Pentru 1,8 USD pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 2 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei, sos de paste, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 41%. Rețete similare sunt Orez Roșu Cu Cârnați Habanero Și Fasole Roșie, Orez Roșu, și Orez Roșu.
Instrucțiuni
Într-o cratiță medie, topiți untul la foc mediu-mare.
Adăugați șuncă, țelină, ceapă și ardei verzi.
Se sotează până când țelina este moale, aproximativ 5 minute.
Adăugați ingredientele rămase și amestecați până când orezul este distribuit uniform. Aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 30 de minute sau până când tot lichidul este absorbit.