Orez Prăjit Indonezian (Nasi Goreng)

Orez Prăjit Indonezian (Nasi Goreng)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați orezul prăjit Indonezian (Nasi Goreng). O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 32g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 455 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $2.6 pe portie. Este adus la tine de Toțiretete. 90 de persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ouă, piept de pui, orez și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până apa ai putea urma acest curs principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Cum se gătește: Nasi goreng (orez prăjit Indonezian / malaezian), Orez Prăjit Cu Creveți Indonezieni-Nasi Goreng {Club Secret}, și Indoneziană Nasi Goreng.

Instrucțiuni

1
Aduceți orezul și apa la fiert într-o cratiță la foc mare. Reduceți căldura la mediu-scăzut, acoperiți și fierbeți până când orezul este fraged și lichidul a fost absorbit, 20 până la 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se întinde pe o foaie de copt și se dă la frigider 2 ore până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
3
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu. Pulverizați cu spray de gătit antiaderent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se toarnă ouăle în tigaie fierbinte. Gătiti până când ouăle încep să se fixeze, ridicând marginile ouălor setate pentru a permite oului nefiert să intre în contact cu tigaia fierbinte, aproximativ 1 minut. Flip omletă într-o singură bucată și se fierbe până la set complet, aproximativ 30 de secunde. Feliați omleta în benzi de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Încălziți uleiul vegetal într-un wok sau o tigaie mare la foc mare. Se amestecă ceapa, prazul, usturoiul și ardeii chile. Gatiti, amestecand, pana cand ceapa este moale, 3 pana la 5 minute. Se amestecă puiul, creveții, coriandrul și chimenul, amestecând bine. Gatiti si amestecati timp de aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei IuteArdei Iute
Ulei VegetalUlei Vegetal
CoriandruCoriandru
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
CrevețiCreveți
ChimenChimen
CeapăCeapă
PrazPraz
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
6
Se amestecă orezul rece, sosul de soia dulce și fâșiile de omletă; gătiți până când creveții sunt roz aprins și puiul nu mai este roz în centru, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Kecap ManisKecap Manis
Pui întregPui întreg
CrevețiCreveți
OrezOrez

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatice în meniu? Încercați asocierea cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Rezervația de Morgenzon Chenin Blanc cu un rating de 4,2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 34 de dolari pe sticlă.
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
De Morgenzon Reserve Chenin Blanc
Decadent auriu cu nuanțe verzi, acest Chardonnay prezintă arome de brioșă prăjită cu marmeladă zesty. O coloană vertebrală de tei și lemongrass cu note florale de caprifoi și frangipani apar pe palat. Vanilie caldă, bogată și o nuanță cremoasă de migdale persistă pe final.
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții4
Scor De Sănătate12
Bucătăriichinezasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista