Orez Copt Indian

Orez Copt Indian
Rețeta orez copt Indian ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 25 de ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 462 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale slivered, jalape Chile, migdale slivered și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez Indian, și Pui La Cuptor Indian pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Spălați orezul în 6 sau 7 schimbări de apă rece într-un castron mare până când apa este aproape limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Se scurge într-o sită mare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
SitaSita
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Încălziți uleiul într - o oală rezistentă la cuptor de 4 până la 5 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți migdalele, amestecând frecvent, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați ceapa în oală și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până la auriu pal, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați usturoi, jalapeincormalo, garam masala, ghimbir și sare și gătiți, amestecând frecvent, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam MasalaGaram Masala
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
SareSare
7
Adăugați orez și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
8
Adăugați bulion și fierbeți rapid, neacoperit, până când vârful orezului pare uscat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BulionBulion
OrezOrez
9
Acoperiți oala și coaceți orezul în mijlocul cuptorului până când se înmoaie și lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OrezOrez
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
11
Se servește presărat cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
1
* Orezul alb cu bob lung poate fi folosit în locul orezului basmati, dar aroma nu va fi la fel de nucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez BasmatiOrez Basmati

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Indaba Chenin Blanc
Indaba Chenin Blanc
Nuanțe aromate de kiwi și pepene galben pe nas. O mulțime de arome delicioase de pepene tropical și citrice. Greumid-palate cu un finisaj lung, care are o notă de condiment.Asociați cu: mozzarella proaspătă, creveți la grătar, paste ușoare, snapper roșu, găluște, satay de pui sau salată verde mixtă.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții8
Scor De Sănătate5
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista