Rețeta orez copt Indian ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 25 de ore. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și vegetariană are 462 calorii, 8g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Pentru $1.6 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Funcționează bine ca garnitură. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de migdale slivered, jalape Chile, migdale slivered și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Orez caș (orez Indian cu iaurt), Orez Indian, și Pui La Cuptor Indian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Spălați orezul în 6 sau 7 schimbări de apă rece într-un castron mare până când apa este aproape limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Se scurge într-o sită mare 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
3
Preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Încălziți uleiul într - o oală rezistentă la cuptor de 4 până la 5 litri, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi gătiți migdalele, amestecând frecvent, până devin aurii, 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Transferați cu o lingură cu fante pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi adăugați ceapa în oală și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, până la auriu pal, 6 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Prosoape De Hârtie
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
6
Adăugați usturoi, jalapeincormalo, garam masala, ghimbir și sare și gătiți, amestecând frecvent, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Garam Masala
Usturoi
Ghimbir
Sare
7
Adăugați orez și gătiți la foc moderat, amestecând frecvent, 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
8
Adăugați bulion și fierbeți rapid, neacoperit, până când vârful orezului pare uscat, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Orez
9
Acoperiți oala și coaceți orezul în mijlocul cuptorului până când se înmoaie și lichidul este absorbit, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
Scoateți din cuptor și lăsați să stea, acoperit, 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
11
Se servește presărat cu migdale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Migdale
1
* Orezul alb cu bob lung poate fi folosit în locul orezului basmati, dar aroma nu va fi la fel de nucă.
Asiatic în meniu? Încercați să împerecheați cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Indaba Chenin Blanc cu un rating de 4 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.