Orez Aragaz Pui
Orez aragaz pui este un fără gluten și fără lactate felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 356 calorii, 23g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de soia, piper măcinat, ulei de semințe de susan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 37%. Rețete similare includ Orez aragaz stil Caraibe pui orez Pilau, Orez aragaz ghimbir pui și orez, și Orez De Pui Claypot (Aragaz Orez ).
Instrucțiuni
Așezați sosul de soia, usturoiul, ghimbirul, glutamatul monosodic (dacă utilizați), sarea, piperul și uleiul de susan într-o pungă mare de plastic resigilabilă și strângeți punga cu degetele pentru a amesteca ingredientele și a dizolva sarea.
Adăugați coapsele de pui la marinată și strângeți din nou punga pentru a acoperi puiul. Strângeți cât mai mult aer din geantă și închideți punga închisă. La frigider timp de 1 oră.
Amestecați amidonul de porumb și 2 linguri de apă într-un bol mic până se omogenizează.
Se toarnă marinata din punga de plastic într-un aragaz electric programabil pentru orez și se amestecă în amestecul de amidon de porumb până se combină bine.
Puneți coapsele de pui în sos.
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi abia puiul și amestecați.
Închideți capacul aragazului, setați aragazul pentru setarea obișnuită a orezului și apăsați butonul start. Când aburul începe să iasă din partea superioară a aragazului (după aproximativ 20 de minute), setați cronometrul aragazului timp de 10 minute. Când cronometrul se stinge, descoperi și se amestecă puiul. Setați cronometrul și gătiți încă 10 minute; comutați aragazul la setarea keep-warm. Lăsați puiul să se odihnească la cald timp de 20 de minute înainte de servire.