Omletă În Stil Thailandez (Khai Jiao)
Omleta în stil thailandez (Khai Jiao) este o fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian mâncare de dimineață. Această rețetă face 1 porții cu 1565 calorii, 12g de proteine, și 172g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 179 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Mergeți la magazin și ridicați sos de pește thailandez, suc de lămâie, făină de orez și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Ouă de ginere (Khai Luk Khoei) din mâncarea thailandeză simplă, Su Cai Jiao (Găluște De Legume), și Benzi de ou thailandeze (omletă rulată) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ouăle, sucul de lămâie sau oțetul, sosul de pește, apa și făina de orez sau amidonul de porumb într-un castron mediu. Bateți cu o furculiță până se spumează. Dacă făina formează câteva bulgări, rupeți cât mai multe cu degetele.
Încălziți uleiul vegetal într-o oală mică sau un set de wok cu fund rotund la foc mediu-mare până când fumați ușor. Țineți vasul cu ouă la aproximativ un picior deasupra tigaiei și turnați amestecul de ouă în ulei dintr-o dată
Amestecul de ouă se va umfla imediat. Nu-l deranja. După 20 de secunde, răsturnați omleta. Nu este nevoie să-l păstrați frumos și rotund; vrem margini asimetrice.
Lăsați cealaltă parte să gătească încă 20 de secunde.
Scoateți omleta din tigaie și serviți imediat.