Omletă cu brânză de capră și șuncă

Omletă cu brânză de capră și șuncă
Omleta cu brânză de capră și șuncă durează aproximativ 20 de minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25 g de proteine, 11 g de grăsimi și un total de 218 de calorii. Această rețetă servește 1. Pentru 2,03 USD per porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal destul de ieftin. Dacă aveți la îndemână șuncă delicată, ardei gras, pătrunjel și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și aș spune că a fost perfectă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă primară și fără gluten. Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 63%, care este solid. Rețete similare sunt omleta cu sufleat cu brânză de capră, sparanghel și șuncă, omleta cu brânză de capră și omleta cu sparanghel și brânză de capră pentru doi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, bate albușurile, apa și piperul până se omogenizează; se amestecă cu șunca, ardeiul verde și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional1/4 Cana Ardei Gras Verde Tocat, Optional
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Încinge o tigaie mare antiaderență acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Se toarnă amestecul de albușuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
4
Amestecul trebuie să se stabilească imediat la margini. Pe măsură ce albușurile se întăresc, împingeți porțiile gătite spre centru, lăsând ouăle nefierte să curgă dedesubt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
(Keebler)(Keebler)
5
Când nu mai rămâne ou lichid, presară brânză de capră pe o parte. Îndoiți omleta în jumătate; aluneca pe o farfurie. Dacă doriți, stropiți cu pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
(Keebler)(Keebler)

Vin recomandat: Vin Spumant

Omleta funcționează foarte bine cu vinul spumant. Chiar dacă nu faci mimoze, vinul spumant este grozav cu ouă din două motive. În primul rând, dacă mănânci ouă devreme, vinul spumant are mai puțin alcool. În al doilea rând, curăță palatul, ceea ce este important, deoarece se știe că gălbenușul acoperă palatul. Bollinger Brut Special Cuvee cu un rating de 4,2 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Bollinger Brut Special Cuvee
Bollinger Brut Special Cuvee
O culoare aurie, distinctivă a soiurilor de struguri negri. Bule foarte fine. La nas, are o complexitate aromatica frumoasa, fructe coapte si arome condimentate, cu note de mere prajite, compot de mere si piersici. În gust, există o combinație subtilă de structură, lungime și vivacitate. Bulele sunt ca catifea. Arome de pere, brioșă și arome picante, note de nucă proaspătă. Se potrivesc cu toate peștele, în special sushi și sashimi, crustacee precum creveți, creveți, raci și homar la grătar, carne de pasăre și carne albă, caju, parmezan sau prosciutto.
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții1
Scor De Sănătate23
Revista