Această rețetă servește 50 și costă 11 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 52 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați cartofi dulci, ghimbir măcinat, coajă de patiserie de 9 inci necoapte și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Plăcintă Cu Nucă De Cocos Fără Gătit, Plăcintă Cu Cremă De Nucă De Cocos, și Supă De Cartofi Dulci-Nucă De Cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Se amestecă cartofii dulci, zahărul, scorțișoara, sarea, ghimbirul și nucșoara într-un castron mare până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Dulci
Scorțișoară
Ghimbir
Nucșoară
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați ouă, lapte și unt; se amestecă bine. Se amestecă 1/2 cană de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
Unt
Ouă
Lapte
4
Se toarnă în coajă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Patiserie
5
Coaceți 35 de minute sau până când cuțitul introdus în centru iese curat. Mișto. Se acoperă cu toppingul bătut și restul de 1/2 cană de nucă de cocos chiar înainte de servire.