Broccoli Chinezesc
Nevoie de o garnitură fără gluten și vegană? Broccoli chinezesc ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 18 cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. Un amestec de broccoli obișnuit, ulei de susan asiatic, sos de soia și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 84%. Încercați Broccoli Chinezesc, Broccoli Chinezesc (Gai Lan), și Broccoli Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți broccoli. Scoateți și aruncați orice frunze galbene sau deteriorate; tăiați și aruncați capetele tulpinii. Dacă tulpinile au o piele dură, fibroasă, îndepărtați-o. Dacă tulpinile sunt mai groase de 1/2 inch, tăiați longitudinal la acea dimensiune.
Tăiați tulpinile, inclusiv frunzele și floretele, în lungimi de 2 până la 3 inci.
Într - o tigaie acoperită de 5 până la 6 litri la foc mare, aduceți aproximativ 2 litri de apă la fierbere.
Adăugați broccoli și gătiți, neacoperit, doar până când abia se înmoaie să muște, 3 până la 5 minute.
Într-un ulcior sau castron mic, amestecați sosul de soia și uleiul de susan.