Plăcintă De Cabană Cu Castane

Plăcintă De Cabană Cu Castane
O porție conține 512 calorii, 11g de proteine, și 24g de grăsime. Această rețetă servește 6. Dacă $2.19 pe portie se încadrează în bugetul dvs., Chestnut Cottage Pie ar putea fi un minunat fără gluten rețetă pentru a încerca. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră și 20 de minute. Dacă aveți sare de mare și piper, linguri de desert suc de portocale, morcov și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este bun. Încercați Plăcintă de cabană cu ciuperci sălbatice și castane, Plăcintă Cu Degete De Unt, și Plăcintă Cu Cireșe pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță medie fierbeți castanele timp de 20 de minute în stock.In o cratiță mare fierbeți cartofii (inclusiv cartoful dulce) până la moale aproximativ 25 de minute.Între timp trageți frunzele de jos de pe crenguțele de rozmarin și tocați-le bine.Sotati rozmarinul si legumele ramase, curmalele tocate si extractul de drojdie cu uleiul de masline si rosiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De DrojdieExtract De Drojdie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
CastaneCastane
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Gât De PuiGât De Pui
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
DateDate
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Adăugați acest lucru la castane și sucul lor ( care ar trebui să fie în mare parte înmuiat de castane) și fierbeți timp de aproximativ 15 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CastaneCastane
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
3
Încălziți laptele de soia și amestecați-l împreună cu uleiul cu un blender de mână (nu un tel). În timp ce încă se amestecă, adăugați sucul de lămâie pentru a emulsiona uleiul și laptele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune BlenderImersiune Blender
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Serviți în ghivece cu o salată verde crocantă.
2
Garnisiți introducând o crenguță de rozmarin tăiat în fiecare oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii

Ingrediente

1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)1 vinete mare, decojită și tăiată rondele de 1/2 inch (veți avea nevoie de cel puțin 8 runde)11 kilogram de dovlecel,pudră de bouillon veganpudră de bouillon vegan11 kilogram de dovlecel,pulbere de roșcovăpulbere de roșcovă1morcov, tocatmorcov, tocat113Nuci de orice fel (tocate)125 g conopidă tocată125 g conopidă tocată198Nuci de orice fel (tocate)200 g castane conservate sau congelate200 g castane conservate sau congelate1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)făină de porumbfăină de porumb1micidovlecel, tocat (dovlecei)dovlecel, tocat (dovlecei)1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)curmale tocatecurmale tocate1cățel de usturoi, tocatcățel de usturoi, tocat1ardei verde, miez, desemănat și tocatardei verde, miez, desemănat și tocat1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)suc de lămâie (lime)suc de lămâie (lime)4fl. oz.s125 ml lapte de soia fortificat îndulcit cu mere125 ml lapte de soia fortificat îndulcit cu mere11 kilogram de dovlecel,melasă cu curea neagrămelasă cu curea neagră1desert lingură de muștardesert lingură de muștar1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2 lire de soiuri amestecate de ciuperci proaspete2ceapa, tocataceapa, tocata2linguri de desert suc de portocalelinguri de desert suc de portocale1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)pătrunjel tocatpătrunjel tocat113Nuci de orice fel (tocate)125 g mazăre congelată125 g mazăre congelată5cartofi organici (buni pentru piure), spălați și tocațicartofi organici (buni pentru piure), spălați și tocați4fl. oz.s125 ml ulei de rapiță (canola)125 ml ulei de rapiță (canola)1ardei roșu, miez, desemănat și tocatardei roșu, miez, desemănat și tocat6crenguțegât de puigât de pui6Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare de mare și piper negrusare de mare și piper negru1cartof dulce, spălat și tocatcartof dulce, spălat și tocat1piure de roșii cu lingură de desertpiure de roșii cu lingură de desert6roșii, tocateroșii, tocate1Ceapa galbena medie, tocata(1 halbă) stoc de legume(1 halbă) stoc de legume1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)extract de drojdie (din punct de vedere tehnic MSG, poate înlocui puțină sare)extract de drojdie (din punct de vedere tehnic MSG, poate înlocui puțină sare)
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții6
Scor De Sănătate57
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista