Nucă de cocos-Curry și conopidă
Nuca de cocos-Curry și conopida este un fără gluten și vegan garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 340 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime fiecare. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână pudră de curry, conserve de roșii, sare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Mulți oameni au făcut această rețetă, iar 526 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este remarcabil. Încercați Conopidă Crockpot Curry Năut, Curry de creveți cu naut și conopidă, și Curry de nucă de cocos cu năut pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o cratiță mare la foc mediu.
Adăugați ceapa, acoperiți și gătiți până se înmoaie, aproximativ 5 minute.Se amestecă morcovul, conopida și pudra de curry, după gust.
Adăugați roșiile și bulionul, acoperiți și gătiți până când legumele se înmoaie, aproximativ 10 minute.Se amestecă năutul, mazărea, laptele de cocos, sarea și piperul după gust.Gatiti descoperit pana cand aromele sunt bine amestecate si amestecul se ingroasa usor, cu aproximativ 10 minute mai mult.