Nu Se Coace Baruri Elvis

Nu Se Coace Baruri Elvis
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, nu coace Elvis baruri ar putea fi un uimitor vegan și fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție acoperă 2% din nevoile tale zilnice din vitamine și minerale, această rețetă poate fi, prin urmare, considerată nu atât de sănătoasă. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 18660 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de ohsheglows.com. rețetele similare includ Nu Se Coace Baruri Elvis, Bare Fără Coacere, și Fără Bare De Granola De Coacere.

Instrucțiuni

1
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu două bucăți de hârtie pergament, una mergând în fiecare sens. Acest lucru facilitează ridicarea barelor mai târziu.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
TigaieTigaie
1
Adăugați migdalele într-un robot de bucătărie și procesați până se formează o firimitură fină, puțin mai mare decât nisipul. Acum adăugați restul ingredientelor crustei și procesați până când amestecul se reunește, răzuind partea laterală a bolului după cum este necesar. Amestecul trebuie să fie ușor lipicios și trebuie să se lipească împreună atunci când este apăsat cu degetele. Dacă nu este, Adăugați un strop foarte mic de apă și procesați din nou câteva secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MigdaleMigdale
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
BolBol
2
Aruncați amestecul de crustă în tigaia pregătită. Neteziți uniform și apoi apăsați ferm și uniform în tigaie. Puteți uda ușor degetele dacă crusta se lipeste de ele. Folosiți o rolă de patiserie pentru a o rula foarte netedă, compactând-o cât mai mult posibil.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Se pune în congelator în timp ce pregătiți stratul de mijloc.
4
Stratul de mijloc: dați bolului procesorului o clătire rapidă.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Adăugați toate ingredientele stratului de mijloc în procesor și procesați până la omogenizare.
6
Scoateți crusta din congelator și turnați stratul de mijloc deasupra. Calmează-te. Reveniți la congelator cel puțin 1-1, 5 ore pentru a seta, până când stratul mijlociu este foarte ferm la atingere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
7
Burniță de ciocolată: când stratul din mijloc este complet solid, pregătiți toppingul. Într-o oală mică încălziți ciocolata și uleiul de cocos la foc mic, amestecând pentru a combina. Când jumătate din chipsuri s-au topit, scoateți oala de pe foc și amestecați până se topește complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De CocosUlei De Cocos
CiocolataCiocolata
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți barele din congelator. Ridicați placa din tigaie și feliați în pătrate.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
9
Întindeți pătratele pe o farfurie tapetată cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De CoptHârtie De Copt
10
Stropiți pe ciocolata topită și întoarceți barele la congelator până când ciocolata este fermă și barele sunt solide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiocolataCiocolata
11
Bucurați-vă de aceste bare înghețate, direct de la congelator. Se topesc foarte repede, așa că nu sugerez să le lăsați afară mai mult de câteva minute. Înfășurați resturile și păstrați-le în congelator.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie

Ingrediente

DificultateMediu
Gata În20 m.
Porții16
Scor De Sănătate21
Revista