Nu Se Coace Baruri Elvis
Dacă aveți despre 20 minute pentru a petrece în bucătărie, nu coace Elvis baruri ar putea fi un uimitor vegan și fără gluten rețetă pentru a încerca. O porție acoperă 2% din nevoile tale zilnice din vitamine și minerale, această rețetă poate fi, prin urmare, considerată nu atât de sănătoasă. Această rețetă servește 16 și costă 37 de cenți pe porție. Mai mulți oameni au făcut această rețetă, iar 18660 ar spune că a lovit locul. Acesta funcționează bine ca un mic dejun foarte preț rezonabil. Acesta este adus la tine de ohsheglows.com. rețetele similare includ Nu Se Coace Baruri Elvis, Bare Fără Coacere, și Fără Bare De Granola De Coacere.
Instrucțiuni
Căptușiți o tigaie pătrată de 8 inci cu două bucăți de hârtie pergament, una mergând în fiecare sens. Acest lucru facilitează ridicarea barelor mai târziu.
Adăugați migdalele într-un robot de bucătărie și procesați până se formează o firimitură fină, puțin mai mare decât nisipul. Acum adăugați restul ingredientelor crustei și procesați până când amestecul se reunește, răzuind partea laterală a bolului după cum este necesar. Amestecul trebuie să fie ușor lipicios și trebuie să se lipească împreună atunci când este apăsat cu degetele. Dacă nu este, Adăugați un strop foarte mic de apă și procesați din nou câteva secunde.
Aruncați amestecul de crustă în tigaia pregătită. Neteziți uniform și apoi apăsați ferm și uniform în tigaie. Puteți uda ușor degetele dacă crusta se lipeste de ele. Folosiți o rolă de patiserie pentru a o rula foarte netedă, compactând-o cât mai mult posibil.
Se pune în congelator în timp ce pregătiți stratul de mijloc.
Stratul de mijloc: dați bolului procesorului o clătire rapidă.
Adăugați toate ingredientele stratului de mijloc în procesor și procesați până la omogenizare.
Scoateți crusta din congelator și turnați stratul de mijloc deasupra. Calmează-te. Reveniți la congelator cel puțin 1-1, 5 ore pentru a seta, până când stratul mijlociu este foarte ferm la atingere.
Burniță de ciocolată: când stratul din mijloc este complet solid, pregătiți toppingul. Într-o oală mică încălziți ciocolata și uleiul de cocos la foc mic, amestecând pentru a combina. Când jumătate din chipsuri s-au topit, scoateți oala de pe foc și amestecați până se topește complet.
Scoateți barele din congelator. Ridicați placa din tigaie și feliați în pătrate.
Întindeți pătratele pe o farfurie tapetată cu hârtie pergament.
Stropiți pe ciocolata topită și întoarceți barele la congelator până când ciocolata este fermă și barele sunt solide.
Bucurați-vă de aceste bare înghețate, direct de la congelator. Se topesc foarte repede, așa că nu sugerez să le lăsați afară mai mult de câteva minute. Înfășurați resturile și păstrați-le în congelator.