Noua Salată Mexicană De Fasole Chili

Noua Salată Mexicană De Fasole Chili
Rețeta Noua salată mexicană de fasole Chili este gata în aproximativ 1 oră și 5 minute și este cu siguranță un super fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 10g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 190 calorii. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Dacă aveți coriandru, fasole, oregano și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este perfect pentru Super Bowl. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Noi Mexican Red Bean Chili, Mexican fasole ' n ' orz Chili, și Chili Mexican De Fasole Neagră pentru rețete similare.

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Ai putea încerca Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,2 din 5 stele și un preț de aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut
Segura Viudas Reserva Heredad Cava Brut are arome de deschidere ușor fumurii, cu atingeri de biscuiți și note de miere și petale de flori. Gustul este excelent, fructat și plin de aromă, oferind un sentiment încântător de abundență. Amestec: 67% Macabeo, 33% Parellada
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareSalată
Revista