Nori de vis

Nori de vis
Dream Clouds ar putea fi doar garnitura pe care o cauți. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă 1,28 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine, 18 g de grăsimi și un total de 414 de calorii. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de mandarine, topping bătut, înghețată de vanilie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Vă este adus de Taste of Home. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu un scor de 48%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Nori de cocos, Nori pecan și Nori la apus.

Instrucțiuni

1
Puneți înghețata și șerbetul într-un castron mare. Folosind un cuțit, învârtiți șerbetul în înghețată. Se pune 1/2 cană de topping bătut în fiecare dintre cele patru feluri de servire. Acoperiți cu amestec de înghețată și mandarine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MandarineMandarine
Piersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, OpționalPiersici Proaspete Feliate și Topping Bătut, Opțional
2 Linguri De Căpșuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingură De Topping De înghețată De Căpșuni2 Linguri De Căpșuni Proaspete Feliate Sau 1 Lingură De Topping De înghețată De Căpșuni
șerbetșerbet
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Carne De Porc Preparată1/4 Cană Carne De Porc Preparată
4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)4 Uncii De Brânză Ricotta, La Temperatura Camerei (aproximativ 1/2 Cană)
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții4
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista