Noodle Kugel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Noodle Kugel. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 16g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 451 calorii. Pentru 91 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 98 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Foodnetwork. Un cuplu de oameni a plăcut foarte mult acest fel de mâncare evreiască. Este o opțiune bună dacă urmăriți un lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de piper, ouă, scorțișoară măcinată și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Noodle Kugel, Noodle Kugel, și Noodle Kugel.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți un vas de copt de 10 pe 13 pe 2 de 1/4 inci.
Stropiți puțin ulei într-o oală mare cu apă sărată clocotită. Gatiti taiteii timp de 6 pana la 8 minute, pana se inmoaie.
Într-un castron mare, amestecați ouăle, jumătate și jumătate, zahăr brun, vanilie, scorțișoară, sare și piper. Se amestecă ricotta și stafidele.
Se toarnă amestecul de tăiței în vasul de copt.
Așezați vasul umplut într-o tigaie mai mare și turnați suficientă apă fierbinte pentru a veni la jumătatea părților laterale. Acoperiți întregul ansamblu cu folie de aluminiu.
Coaceți timp de 45 de minute, apoi scoateți folia și coaceți încă 45 de minute, sau până când crema este doar setată.