Nicaragua Gallo Pinto

Nicaragua Gallo Pinto
Nicaragua Gallo Pinto ar putea fi doar America De Sud rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și vegană servește 30 și costă 6 cenți pe porție. Acest hor d ' oeuvre are 33 calorii, 1g de proteine, și 0g de grăsime per portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați orez, fasole, 2 linguri. Kraft zesty sos italian, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Gallo Pinto, Gallo Pinto, și Aida ' s - Gallo Pinto pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gatiti dressing, ceapa si usturoiul intr-o tigaie mare la foc mediu pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se amestecă fasolea cu lichidul de gătit rezervat; gătiți 5 min., amestecând ușor pentru a evita zdrobirea boabelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
3
Adăugați orez; gătiți 5 până la 8 min. sau până se încălzește, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate2
Revista