Nana dot ' s Irish Soda Bread

Nana dot ' s Irish Soda Bread
Pâinea irlandeză de sodă a lui Nana Dot este o vegetarian rețetă cu 16 porții. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 179 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați stafide, sare, bicarbonat de sodiu și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 73 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este perfect pentru Ziua Sfântului patrick. Funcționează bine ca o masă de dimineață foarte accesibilă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Această rețetă este tipică bucătăriei europene. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 27%. Încercați Tocană irlandeză cu pâine irlandeză de sodă {Crock Pot}, Mărturisire #56: sunt parte irlandez și parte nebun ... pâine sifon de grâu irlandez, și Pâine De Sodă Irlandeză pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C). Ungeți 2 foi de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Amestecați făina, bicarbonatul de sodiu, praful de copt, sarea și zahărul într-un bol mare până se omogenizează uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Tăiați untul folosind un blender de patiserie sau mâinile până când amestecul seamănă cu făina de porumb grosieră. Amestecați stafidele, coacăzele și semințele de caras, apoi faceți o fântână în centru și turnați laptele și oțetul. Se amestecă cu o lingură până când ingredientele uscate sunt umezite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Opțional Busuioc Proaspăt Feliat SubțireOpțional Busuioc Proaspăt Feliat Subțire
CoacăzeCoacăze
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Întoarceți aluatul pe o suprafață de lucru bine înmuiată și frământați ușor de 8 până la 10 ori. Împărțiți aluatul în două bile și așezați-l pe foile de copt pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 15 minute, apoi reduceți focul la 375 grade F (190 grade C) și coaceți până când partea superioară a pâinii se rumeneste, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Bucătăriieuropeanirlandez
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista