Nachos De Creveți

Nachos De Creveți
Creveți nachos ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și pescatariană are 529 calorii, 26g de proteine, și 35g de grăsime pe porție. Pentru $3.07 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Mergeți la magazin și ridicați măsline, linguri de tortilla, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare Mexican. Cu o lingură scor de 77%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Cheddar-Nachos De Creveți, Creveți-Salsa Nachos, și Creveți Ceviche Nachos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se amestecă împreună piper Jack brânză și următoarele 6 ingrediente. Lingură în linguri de tortilla; așezați pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scoops Tortilla ChipsScoops Tortilla Chips
Brânză PepperjackBrânză Pepperjack
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Coaceți 8 minute sau până când brânza este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc

Creveți în meniu? Încercați să împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Ziobaffan organic Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,6 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa Organic Pinot Grigio
Ziobaffa organic Pinot Grigio are arome proaspete bogate de mere și pere, cu note de citrice care se estompează într-un buchet floral, iar pe gust este luminos și proaspăt, cu arome minunate de fructe.ZIOBAFFA Pinot Grigio se împerechează bine cu o gamă largă de bucătării mai ușoare, în special pește/crustacee, păsări de curte, paste în sos de smântână și brânzeturi mai moi. Este, de asemenea, un aperitiv ideal. Amestec: 100% Pinot Grigio
DificultateUșor
Gata În20 m.
Porții3
Scor De Sănătate10
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista