Muschiță de porc picant
Reteta Muschiu de porc picant se poate face in aproximativ 30 de minute. Acest fel principal are 139 de calorii, 24 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Pentru 94 de cenți per porție, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste of Home necesită sare, ghimbir măcinat, cimbru măcinat și muschii de porc. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten, fără lactate, paleolitică și primară. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 51%. Acest scor este solid. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: Mușchiu picant de porc, Mușchiu picant de porc și Mușchiu picant de porc.
Instrucțiuni
Combină primele cinci ingrediente; freca peste muschii. Se acopera si se da la frigider 2-4 ore.
Grătiți, acoperit la foc indirect mediu-fierbinte timp de 25-40 de minute sau până când termometrul pentru carne arată 160°.
Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese
Muschiul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Ai putea încerca Medici Ermete Concerto Lambrusco Reggiano. Recenzorilor le place destul de mult cu o evaluare de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.
Concertul Medici Ermete Lambrusco Reggiano
Roșu rubiniu intens, cu arome plăcute persistente și fructate. Sec, dar fructat în același timp. Moale și proaspăt la gust.