Rețeta Mulligatawny și Raita verde ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Pentru $ 6.25 pe portie, această rețetă acoperă 51% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 1195 calorii, 65g de proteine, și 45g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți morcovi, iaurt grecesc, limes și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este remarcabil. Încercați palak raitan sau Raita ușoară de spanac / raita s, Sheet Pan Tandoori pui și legume cu Chutney verde și Raita, și burhani raita | cum se face burhani raita / boorani raita pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți EVOO într-un cuptor olandez la foc mediu-mare și topiți untul în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui
2
Se adaugă usturoiul, ceapa, 1 măr și ghimbirul și se condimentează cu sare și piper. Gatiti pana cand se inmoaie, 7-8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De Cole
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pentru Conservare,
3
Adăugați coriandrul, chimenul, turmericul și muștarul măcinat și gătiți, amestecând, până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Muștar
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Turmeric
¼ Lingurita Oregano
4
Adăugați făina și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®
5
Adăugați stocul și fierbeți până se îngroașă la consistența unui sos ușor, aproximativ 20 de minute. Se amestecă puiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
6
Puneți mărul rămas într-un robot de bucătărie cu iaurtul, cilantro și menta. Puls pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Ambalați Prajitura Congelată Strat De Vanilie
Pentru Conservare,
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
7
Adăugați cardamomul și sucul de 1 var și condimentați cu sare și piper. Whizz pentru a combina. La frigider până este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
8
Pentru a servi, pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Tăiați varul rămas în pene.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
10
Încălziți o tavă sau o tigaie la grătar la foc mediu-mare și stropiți puțină apă pe ea, apoi grătați naanul și ungeți cu unt topit. Polonic mulligatawny în boluri de mică adâncime și de sus cu orez și o bucată de raita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Raita
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Naan
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
Polonic
11
Serviți pene de naan și var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Var
Naan
12
Puneți puiul într-un vas foarte mare sau împărțiți între 2 oale, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
13
Adăugați boabele de piper, usturoiul, frunzele de dafin, morcovii, țelina, lămâile, ceapa și pachetul de plante și presărați cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Coji De La Lamaie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(tub Mare)
14
Adăugați suficientă apă pentru a acoperi puiul. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul la minim și gătiți la foc mic timp de 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
15
Scoateți puiul din lichid și lăsați să se răcească. Strângeți stocul. (Ar trebui să aveți 5 la 6 litri stoc.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
16
Îndepărtați pielea și oasele de la pui și tăiați carnea folosind mâinile sau 2 furci.
Asiaticul poate fi asociat cu Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar acești albi acizi se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Birichino Jurassic Park Vineyard Old Vines Chenin Blanc cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Birichino Jurassic Park Vineyard Viță De Vie Vechi Chenin Blanc
2017 are un parfum de miere de flori de portocale, unt de mere, pucioasă și un precursor particular al liliacului care activează nu numai sistemul olfactiv, ci și sistemul limbic, sistemul nervos autonom și alte sisteme situate în sectoare mai îndepărtate. Umiditatea solului și a microclimatului în timpul sezonului de creștere 2017 a rămas destul de ridicată pe parcursul sezonului de creștere din cauza ploilor enorme din iarna precedentă, contribuind la dezvoltarea unor botrytis timpurii modeste, dar semnificative. Am întâlnit ultima dată aceste condiții în 2013 și am produs un vin similar cu cel vintage - chiar uscat în stilul cunoscut de francezi ca sec tendre - uscat, dar fraged. Și ca și în cazul recoltelor anterioare, acest vin a fermentat în oțel inoxidabil fără inoculare și a fost îmbătrânit până în primăvara următoare în 8 butoaie de stejar maghiar inoxidabil și 2 neutre.