Mozzarella-Ciuperci Se Topește
Această rețetă servește 17 și costă 29 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 42 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de lapte mozzarella single, ciuperci portobello, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 17 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tonul Mozzarella Se Topește, Tonul Mozzarella Se Topește, și Ardei roșu, mozzarella și spanac se topește pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul la foc mediu.
Așezați ciupercile, cu capul în sus, pe grătarul grătarului.
Periați cu aproximativ jumătate din pansament; grătar 6 min.
Adăugați roșiile la grătar. Gatiti 3 pana la 5 min. sau până când ciupercile sunt fragede și roșiile sunt încălzite, întorcând roșiile după 3 min.
Întindeți părțile tăiate ale rulourilor cu pesto. Umpleți uniform cu ciuperci, roșii și 2% lapte simplu.