Brânză Borek

Brânză Borek
Brânză Borek ar putea fi o reteta buna pentru a extinde Hor d ' oeuvre cutie reteta. Pentru 25 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 2G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 93 calorii. Această rețetă servește 48. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de brânză gouda, usturoi, aluat phyllo și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Rețete similare includ Spanac Și Brânză Borek, Borek turcesc cu brânză și ierburi, și Sigara B otrivrek turcească: rulouri crocante de brânză cu sos de iaurt usturoi.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați împreună ou, patrunjel, usturoi și piper roșu zdrobit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se amestecă în Gouda și Emmentaler.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză ElvețianăBrânză Elvețiană
GoudaGouda
3
Câte o foaie pe rând, așezați aluatul phyllo pe o suprafață plană și periați cu aproximativ 1 lingură de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
4
Tăiați longitudinal în 4 benzi.
5
Așezați o linguriță rotunjită din amestecul de ouă la un capăt al fiecărei benzi. Îndoiți colțul benzii peste umplutură, formând un pli triunghiular. Continuați să pliați lungimea benzii în pliuri triunghiulare pentru a forma un mic triunghi umplut. Repetați cu aluatul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei1 Lingură Ulei Din Roșii Uscate La Soare Umplute Cu Ulei
2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust2 Linguri De Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
6
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți ușor o foaie mare de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Aranjați triunghiurile filo umplute într-un singur strat pe foaia de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
8
Coaceți în cuptorul preîncălzit 30 de minute sau până se rumenesc ușor.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
9
Serviți cald.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții48
Scor De Sănătate0
Revista