Morcovi Portocale Ghimbir
Dacă aveți aproximativ 35 de minute de petrecut în bucătărie, morcovii cu ghimbir portocaliu ar putea fi o rețetă remarcabilă fără gluten, fără lactate, paleolitică și lacto ovo vegetariană de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 65 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1 g de proteine , 0 g de grăsimi și un total de 75 de calorii . Mergeți la magazin și cumpărați oțet de vin alb, suc de portocale, miere și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat această garnitură. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun de 56% . Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete asemănătoare: morcovi portocale și ghimbir , sfeclă de ghimbir portocale cu morcovi și morcovi glazuți cu portocale-ghimbir .
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați bulionul, sucul de portocale, oțetul, mierea și ghimbirul.
Adăugați morcovi. Se aduce la fierbere. Reduce caldura; acoperiți și fierbeți timp de 20-25 de minute sau până când devine crocant.
Descoperi. Creșteți căldura la mare. Gatiti si amestecati timp de 5 minute sau pana cand lichidul de gatit se ingroasa.