Mockbraten (friptură de flanc cu sos sauerbraten), cartofi zdrobiți cu hrean și arpagic, varză roșie cu măr și ceapă

Mockbraten (friptură de flanc cu sos sauerbraten), cartofi zdrobiți cu hrean și arpagic, varză roșie cu măr și ceapă
Mockbraten (Flank Friptură cu sos Sauerbraten), Cartofi zdrobiți cu hrean și arpagic, Varză roșie cu măr și ceapă este un fel principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 68 g de proteine , 48 g de grăsime și un total de 1127 calorii . Pentru 7,42 USD per porție , această rețetă acoperă 56% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de ziua indragostitilor . Vă este adus de Foodnetwork. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Dacă aveți la îndemână varză, făină, cartofi cu coajă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 82% . Acest scor este super. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au apreciat și Friptura de flanc cu sos de hrean , Filet mic învelit cu friptură de flanc cu cartofi zdrobiți cu cremă frage și Friptură de flanc cu ceapă roșie .

Instrucțiuni

1
Amestecați dafinul, cidrul, zahărul, condimentele pentru grătar și uleiul vegetal în fundul unei pungi mari de depozitare a alimentelor, strângeți totul împreună până se combină uniform. Puneți carnea în pungă și mutați-o pentru a o acoperi uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
Ghimbir, Mărunțit FinGhimbir, Mărunțit Fin
1 Măr Verde Mare1 Măr Verde Mare
2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)2 Linguri Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)Condimente Pentru Grătar (recomandat: Condimente Pentru Fripturi De La Montreal)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Borcan (18 Uncii) De Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate1 Borcan (18 Uncii) De Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
2
Lăsați să stea 10 până la 12 minute. Preîncălziți o tigaie pentru grătar sau un grătar de interior/exterior la maxim.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De SpecialitateVarză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi3 Kilograme De Cartofi Roșii Cu Piele, Tăiați în Sferturi
3
Taiati subtiri 1 1/2 ceapa si rezervati 1/2 ceapa intreaga dar curatata de coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în SferturiCartofi Roșii Cu Coajă, Tăiați în Sferturi
4
Încinge o tigaie medie la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi1/8 Lingurita De Nucsoara, Proaspat Rasa Sau Macinata, Ochi
5
Se adauga 2 linguri de unt si se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucșoară, Proaspăt Rasă Sau Măcinată, OchiNucșoară, Proaspăt Rasă Sau Măcinată, Ochi
6
Adăugați ceapa tăiată felii în tigaie. Marele se curata de coaja, cu miezul si feliati si adaugati-l la ceapa. Se condimentează merele și ceapa cu sare, piper și nucșoară. Gatiti merele si ceapa 5 sau 6 minute, apoi adaugati varza rosie fiarta si amestecati apoi reduceti focul la mic. Se lasa deoparte si se tine la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
7
Așezați carnea pe grătar și lăsați o frunză de dafin să rămână lipită pe fiecare friptură. Pe măsură ce carnea se gătește, căldura va infuza aroma în toată carnea. Gătiți fripturile aproximativ 6 minute pe fiecare parte. Apoi, lăsați carnea să se odihnească. Aruncați frunzele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
8
În timp ce carnea se gătește, puneți cartofii într-o oală și acoperiți cu apă, aduceți apă la fiert apoi sărați. Gătiți cartofii 10 până la 12 minute sau până când sunt fragezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
9
Scurgeți cartofii și reveniți în oala fierbinte. Se pasează cu smântână, hrean și arpagic și se condimentează cu sare și piper, după gust. Cartofii vor fi groși și picante. Dacă vă plac piureul de cartofi mai liberi, adăugați puțin lapte sau bulion, continuați să zdrobiți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
HreanHrean
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
10
În timp ce se gătesc cartofii, scoateți varza roșie într-un bol de servire și acoperiți cu folie. În aceeași tigaie în care a fiert varza, adăugați 2 linguri de unt. Topiți untul, apoi răzuiți 1/2 ceapă rezervată cu o răzătoare de mână în unt. Se caleste ceapa rasa 2 minute apoi se adauga faina si se mai caleste inca un minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
La 1 AnanasLa 1 Ananas
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Caju Crude (opțional)1/4 Cană Caju Crude (opțional)
RăzătoareRăzătoare
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
11
Se amestecă vinul roșu și se fierbe un minut, apoi se amestecă în stoc și se aduce la fiert. Se amestecă muștarul și ghimbirul și se asezonează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap
Semințe De Leuștean PudrăSemințe De Leuștean Pudră
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat SubțireCastravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
12
Lăsați sosul să se îngroașe câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
13
Tăiați subțire friptura de flanc într-un unghi împotriva bobului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
14
Pune o grămadă de cartofi pe fiecare farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
15
Așezați niște friptură de flancuri feliate de-a lungul marginii cartofilor și îmbrăcați-o cu un polonic de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De FlancFriptură De Flanc
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
PolonicPolonic
16
Serviți varză roșie, mere și ceapă alături sau în garnituri mici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză RoșieVarză Roșie
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon, Malbec, Sangiovese

Pinot Noir, Merlot și Cabernet Sauvignon sunt alegerile mele de top pentru Flank Steak. Corpul ușor al Pinot noir este grozav pentru bucăți slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosuri cu carne, tocane și alte mâncăruri cu mai multe ingrediente și perechi de malbec tanic corpolent cu bucăți grase și grătar. Pinot Noir Peter Michael Le Caprice, cu un rating de 4,9 din 5 stele, pare o potrivire bună. Costă aproximativ 259 de dolari pe sticlă.
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Peter Michael Le Caprice Pinot Noir
Culoarea roșu intens și nuanța purpurie strălucitoare sunt identificatorul clar pentru Le Caprice. Podgoria își arată caracteristicile caracteristice ale fructelor roșii de pădure cuplate cu arome de lichior de cireșe roșii, coacăze, zmeură, căpșuni, piele proaspătă și grafit. Vintage 2010 este rafinat și expresiv, cu o concentrație intensă în gură. Finalul persistă atât aromatic, cât și subtil la gură.
DificultateExpert
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate64
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista