Mocha Charlottes
Mocha Charlottes ar putea fi doar băutura pe care o căutați. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 384 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați garnitura: 8 bețișoare de scorțișoară, zahăr pudră, gelatină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. În general, această rețetă câștigă o nu este atât de uimitor scor spoonacular de 21%. Încercați Carne Tocată Charlottes, Chocolate Cherry Charlottes, și Charlottes Individuale De Mere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați gelatină peste 1/4 cană de apă rece; se amestecă și se lasă să stea 1 minut. Puneți amestecul de gelatină deoparte.
Bateți zahărul granulat și ouăle la viteză medie cu un mixer electric 2 până la 3 minute sau până când sunt groase și palide.
Încălziți laptele într-o cratiță mare la foc mic. Adăugați treptat aproximativ o pătrime din lapte în amestecul de ouă; se adaugă la laptele fierbinte rămas, amestecând constant. Gatiti la foc mic, amestecand continuu, 4-5 minute sau pana cand amestecul acopera o lingura.
Se ia de pe foc; se amestecă amestecul de gelatină până se dizolvă gelatina.
Bateți bucățile de ciocolată, granulele de cafea și vanilia până când granulele de cafea se dizolvă și ciocolata se topește.
Se toarnă amestecul într-un castron metalic; așezați vasul peste gheață și lăsați să stea, amestecând des, 6 până la 8 minute sau până când este rece și ușor îngroșat.
Bateți 1 cană de frișcă la viteză mare cu un mixer electric până se formează vârfuri moi și pliați treptat în amestecul de cafea.
Căptușiți fiecare dintre cele 8 cești de ceai cu 6 jumătăți de degete, așezând laturile rotunjite ale degetelor pe marginea fiecărei căni. Lingură cremă uniform în cupe; acoperiți și răciți 8 ore.
Bateți restul de 1/2 cană de frișcă și zahăr pudră până se formează vârfuri moi. Cremă superioară cu frișcă; garnisiți, dacă doriți.
Pregătire: 20 min., Stand: 9 min., Bucătar: 5 min., Rece: 8 ore.