Carne de vită picantă și fragedă

Carne de vită picantă și fragedă
Carnea de vită picantă și fragedă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 3362 calorii, 396g de proteine, și 118g de grăsime fiecare. Pentru $16.67 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de vită rotundă, cartofi sau o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Fraged carne de vită corned ' n ' varză, Carne De Vită Picantă, și Barbacoa De Vită Cu Aragaz Lent: Fragedă, Picantă Și Ușoară pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Turnați berea într-o tigaie și adăugați conținutul de pachet de condimente de vită corned, muștar uscat, sare și piper negru la bere. Se amestecă pentru a combina. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a străpunge carnea de vită peste tot; introduceți așchii de usturoi în găuri. Împingeți cuișoare întregi în carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De CondimenteAmestec De Condimente
Piper NegruPiper Negru
Cuișoare întregiCuișoare întregi
Carne De VităCarne De Vită
Pudră De MuștarPudră De Muștar
UsturoiUsturoi
BereBere
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
CuțitCuțit
3
Așezați carnea de vită în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; împrăștiați morcovii în jurul cărnii de vită și prăjiți încă aproximativ 1 1/2 oră. Distribuiți cartofii roșii în jurul cărnii și prăjiți până când carnea de vită și legumele sunt fragede, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi RoșiiCartofi Roșii
Carne De VităCarne De Vită
LegumeLegume
MorcovMorcov
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
6
Adăugați pene de varză, acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
7
Se transferă într-un platou și se condimentează cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
8
Lăsați untul să se topească peste varza fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VarzăVarză
UntUnt
9
Tăiați grăsimea vizibilă din carnea de vită și serviți cu varză, morcovi și cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De VităCarne De Vită
CartofiCartofi
VarzăVarză
MorcovMorcov
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții1
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista