Carne de vită picantă și fragedă
Carnea de vită picantă și fragedă ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă face 1 porții cu 3362 calorii, 396g de proteine, și 118g de grăsime fiecare. Pentru $16.67 pe portie, această rețetă acoperă 85% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de friptură de vită rotundă, cartofi sau o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 91%. Acest scor este super. Încercați Fraged carne de vită corned ' n ' varză, Carne De Vită Picantă, și Barbacoa De Vită Cu Aragaz Lent: Fragedă, Picantă Și Ușoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 325 grade F (165 grade C).
Turnați berea într-o tigaie și adăugați conținutul de pachet de condimente de vită corned, muștar uscat, sare și piper negru la bere. Se amestecă pentru a combina. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a străpunge carnea de vită peste tot; introduceți așchii de usturoi în găuri. Împingeți cuișoare întregi în carne.
Așezați carnea de vită în tigaie.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 1 oră; împrăștiați morcovii în jurul cărnii de vită și prăjiți încă aproximativ 1 1/2 oră. Distribuiți cartofii roșii în jurul cărnii și prăjiți până când carnea de vită și legumele sunt fragede, cu aproximativ 40 de minute mai mult.
Așezați o inserție de abur într-o cratiță și umpleți cu apă chiar sub fundul aburului. Aduceți apa la fierbere.
Adăugați pene de varză, acoperiți și aburiți până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Se transferă într-un platou și se condimentează cu sare și piper negru.
Lăsați untul să se topească peste varza fierbinte.
Tăiați grăsimea vizibilă din carnea de vită și serviți cu varză, morcovi și cartofi.