Mix de gustare cu reni

Mix de gustare cu reni
Amestecul de gustări cu reni necesită aproximativ 1 oră și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 82 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 318 calorii, 4 g de proteine și 22 g de grăsimi. Această rețetă servește 9. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Doar câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest aperitiv. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, biscuiți cu gustări cu aromă de brânză, condimente cajun și grâu. Cu un scor de lingură de 43%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt amestecul de gustare cu ren, amestecul de gustări cu ren și gustarea cu ren.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Ardei Verde Sau Rosu Dulce Tocat MaruntArdei Verde Sau Rosu Dulce Tocat Marunt
2
Combinați untul, siropul, sosul Worcestershire, condimentele cajun și cayenne; se toarnă peste amestecul de cereale și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Ulei De Măsline Plus 3 Până La 4 LinguriUlei De Măsline Plus 3 Până La 4 Linguri
6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)6 Coaste De Porc Sau Cotlete De Porc Cu Os (8 Uncii Fiecare)
Dulceata De Capsuni Fara Samburi, ImpartitaDulceata De Capsuni Fara Samburi, Impartita
1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari1,5 Kilograme De Rubarbă, Tăiată în Bucăți Mari
3
Transferați pe un 15 inchi neuns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Coaceți, descoperit, la 250° timp de 1 oră, amestecând la fiecare 15 minute. Se răcește complet; depozitați într-un recipient ermetic.
Echipamente pe care le vei folosi
Medley De Piper Proaspăt MăcinatMedley De Piper Proaspăt Măcinat

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Ai putea încerca Barefoot Bubbly Extra Dry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 15 dolari pe sticlă.
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry
Barefoot Bubbly Extra Dry Champagne oferă arome de măr copt completate de note de citrice. Aromele prăjite completează finisajul cremos și persistent. Cel mai bine servit rece (36-40 °F), acest spumant este perfect echilibrat cu mai multe straturi de fructe pentru a încânta palatul.
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții9
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista