Biscuiți De Afine
Biscuiții de afine ar putea fi doar masa de dimineață pe care o căutați. Această rețetă face 16 porții cu 203 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei scoțiene. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți ouă, făină, unt și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Scones Afine + Afine Crema De Branza Glazura, Biscuiți de afine cu gem de nucă de cocos de afine, și Biscuiți De Ovăz Cu Afine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, zahărul, praful de copt și sarea; tăiat în unt până când amestecul seamănă cu firimiturile grosiere. Într-un castron, bateți ouăle și 3/4 cană de lapte; se adaugă la ingredientele uscate doar până se umezesc. Întoarceți-vă pe o suprafață ușor înmuiată; frământați ușor afinele.
Împărțiți aluatul în jumătate. Bateți fiecare porție într-un 8-in. cerc; tăiați fiecare în opt pene.
Așezați pe foi de copt unse.
Coaceți la 375 de minute timp de 15-20 de minute sau până când blaturile se rumenesc.